Atașamente pentru

Stivuitoare

Acestea sunt doar câteva exemple ale pieselor pe care le putem realiza pentru dvs. La comanda, putem produce aproape orice piesa. Toate dimensiunile pieselor sunt create individual, în funcție de nevoile dumneavoastră.
Cupe
Brațe de macara
Lame zapada
Furci rotator
Aveți vreo intrebare?
Pentru a plasa o comandă individuală sau pentru a afla diverse detalii, vă rugăm să ne contactați în orice mod convenabil pentru dvs.
Adresați o întrebare

Atașamente pentru stivuitor

Stivuitoarele sunt utilizate pe scară largă în depozite pentru încărcare și descărcare. Dar, cu ajutorul atașamentelor, este posibil să se extindă domeniul de aplicare al acestora. Oferim urmatoarele modele:

  • dorn și rotator;
  • traverse și prinderi;
  • expansor de transport sau furci standard extinse;
  • deplasări laterale și săgeți.

Toate acestea vă permit să lucrați cu mărfuri mari supradimensionate, precum și să accelerați procesul de descărcare și încărcare a mărfurilor. Atunci când alegeți un anumit model, trebuie să acordați atenție capacității de încărcare a încărcătorului și tipului de atașament.

Puteți cumpăra de la noi atașamente de înaltă calitate, care respectă pe deplin standardele internaționale. Suntem producator, ceea ce ne permite sa oferim preturi competitive.

Vă rugăm scrieti numele
Vă rugăm să introduceți numărul dvs. de telefon
Vă rugăm sa introduci adresa ta de email Adresa poștală este nevalidă
Vă rugăm să introduceți mesajul dvs